Skip to content

iPad mini aanbieding – Vind hier de beste acties

Wie regelmatig op pad gaat, zal steeds vaker een tablet gebruiken. Een iPad is immers vaak van een klein, compact formaat en is bovendien erg licht. Apple heeft jarenlang de Apple iPad gemaakt en kwam daarna met een veel lichter product: de Apple iPad Air. Toch bleef de vraag naar een kleiner apparaat groeien. Op de keynote van 23 oktober 2012, maakte Apple uiteindelijk bekend naar de wens van de consument te luisteren en met een iPad mini op de markt te komen. Dit is een mooie aanbieding omdat deze kleinere variant goedkopere is dan de grotere tablets.
De iPad mini is een kleinere versie van de originele tablet van Apple. Dit maakt de iPad mini aanbieding extra interessant aangezien deze een stuk goedkoper is dan de grotere versies.
De iPad Mini
De behuizing van de iPad mini is volledig nieuw en is dus geen kopie van een eerdere iPad. De randen, de zogenoemde bezels, zijn ook een stuk dunner dan bij een normale iPad. Doordat de randen dunner zijn, had de fabrikant de gelegenheid het scherm groter te maken. Daardoor kan de tablet in formaat en beelddiagonaal goed meekomen met andere merken. Doordat het formaat kleiner is, schuift de duim te vaak op het scherm, in plaats van dat hij op de behuizing zit. Daardoor zou de tablet kunnen denken dat de gebruiker iets aan wil raken, terwijl dit niet zo is. Daarom heeft Apple een nieuwe techniek ontwikkeld om dit probleem op te lossen. Wat dan? Doorgaans ligt het schermdiagonaal van de iPad mini op 7,9 inch. De iPad mini loopt steeds n chip achter op de nieuwste iPads. Het scherm is erg goed, omdat de pixeldichtheid voortdurend groter wordt. Alle iPad minis hebben een 5 Megapixel camera aan de achterkant, en een 1080p FaceTime-camera aan de voorkant. Ben je op zoek naar een gratis ipad mini, kijk dan ook eens naar de ipad aanbieding van de telegraaf.
Aanbiedingen iPad mini: Nieuwste versies
Apple blijft de iPad mini voortdurend door ontwikkelen. Zo kwam Apple een jaar later met de iPad mini met Retina-display, die een snellere processor en voor het eerst een coprocessor heeft. Het voordeel is dat het apparaat sneller is en het beeld beter. Eind 2015 kwam Apple met de nieuwste iPad mini: de iPad mini 4. Met de recente aankondiging van de iPad mini 4 zullen er binnenkort dus ook voor de oudere modellen weer mooie iPad mini aanbiedingen verschijnen.

Comments are closed.

Menu Title