iPad Mini aanbieding

iPad Mini aanbieding

Op zoek naar een iPad Mini aanbieding? Bekijk deze pagina voor de beste aanbiedingen van de iPad Mini in 2020. Zo weet je precies welke deal je wilt gaan kopen.

Lees hieronder ook alles over de iPad mini. Zo heb je een goed idee van welke kleine iPad je moet gaan kopen voor een voordelige prijs. Alvast veel plezier met jouw nieuwe iPad Mini aanbieding!

iPad Mini aanbiedingen 2020

Op dit moment is er geen iPad Mini aanbieding actief. Houdt deze pagina in de gaten voor de meest recente iPad Mini deals.

Bekijk voor alle Apple tablet aanbiedingen op onze homepage: iPad aanbieding.

iPad Mini: Apples Compacte iPad

De iPad mini werd een enorme hit dankzij het vermogen om gebruikers dezelfde functies te geven als een groter iOS-apparaat. Maar dan in een compacter en betaalbaarder pakket. De iPad mini geeft je toegang tot dezelfde apps als de iPad. Dezelfde lange batterijduur van 10 uur als de iPad en dezelfde multitasking-mogelijkheden als de iPad.

Snelheid en weergavekwaliteit is het duidelijkste geval waarbij de iPad een duidelijk voordeel heeft ten opzichte van de iPad mini. Wat logisch is omdat de eerste meer ruimte heeft voor grotere verwerkings- en grafische kracht dan de iPad mini. Qua ontwerp ligt de iPad mini echter veel comfortabeler in de hand. En is hij handelbaar vanuit een ergonomisch perspectief.

Net als een iPad, alleen kleiner

Apple bracht de eerste iPad op 3 april 2010 uit. Met een afmeting van 242,8 x 189,7 mm voor zijn 9,7-inch scherm en een gewicht tussen 0,68 en 0,73 kg was de iPad gemakkelijk met beide handen te gebruiken. Maar veel mensen vonden hem iets te lang en omvangrijk om met één hand te bedienen. In combinatie met een enorme vraag naar 7-inch Android-tablets, kondigde Apple de release van zijn eerste iPad mini aan op hetzelfde evenement als de lancering van de vierde generatie iPad op 23 oktober 2012.

Deze uitgebreide handleiding voor kopers gaat dieper in op de vier verschillende generaties van de iPad mini. Inclusief hoe het ontwerp, de functies en de technische specificaties in de loop van de tijd zijn verbeterd.

Voor iedereen die erachter wil komen, hebben we een stapsgewijze handleiding toegevoegd voor het gebruik van uw iPad mini-modelnummer om te bepalen welke versie u heeft.

Er wordt ook een vergelijking gegeven van de iPad mini met andere 7-inch tablets die momenteel op de markt zijn. Om zo te zien hoe iOS zich verhoudt tot Android en Windows. Tegen het einde van het artikel vindt u een gids met enkele van de beschikbare iPad mini-accessoires en -bundels die u kunt overwegen bij het kopen of upgraden naar een iPad mini aanbieding.

iPad Mini: Design en functies

De eerste generatie iPad mini wordt nu stopgezet door Apple. Maar er zijn nog steeds nieuwe en gerenoveerde modellen te vinden. Het deelt veel overeenkomsten met toekomstige generaties iPad mini’s zoals afmetingen en navigatie. De iPad mini is 199,90 x 134,62 mm groot en weegt tussen 308 en 312 g, afhankelijk van het weglaten of opnemen van mobiele connectiviteit.

Qua ontwerp kunt u de iPad mini-tabletcomputer krijgen in een witte of zwarte voorkant en een zilveren of leisteen aluminium behuizing. De buitenkant heeft vier knoppen; dit zijn de startknop aan de voorkant om terug te keren naar het startscherm vanuit een app, een aan / uit-knop bovenaan om de iPad in of uit te schakelen en in of uit de slaapstand te zetten, een knop voor volume omhoog en volume omlaag aan de rechterkant en een schuifschakelaar boven de volumeregelaars waarmee je het scherm kunt vergrendelen om te voorkomen dat het roteert tussen de portret- en landschapsmodus (of het apparaat inderdaad in de stille modus zet, afhankelijk van hoe je deze knop configureert in de instellingen ).

Ook inbegrepen in de interface is een configureerbare, digitale navigatieknop waarmee u verschillende functies kunt uitvoeren. Zoals het scherm vergrendelen, stembesturing activeren en terugkeren naar het startscherm. Deze functie is handig omdat veel gebruikers hebben geklaagd over het uitvallen van de fysieke homeknop in de tijd.

De iPad mini wordt geleverd met iOS 6.0 voorgeïnstalleerd. Maar biedt volledige ondersteuning en kan worden geüpgraded naar latere versies. Het startscherm ziet er identiek uit aan het iPhone- en traditionele iPad-scherm. Met apps die in rijen van vier zijn uitgelijnd. En vier vaak gebruikte apps die onderaan op hun plaats blijven. Evenzo worden de internetverbinding, de huidige tijd en de batterijmeter langs de bovenkant van het scherm weergegeven.

Technische specificaties

CPU, GPU en geheugen: De iPad mini heeft een ARM Cortex-A9 dual-core CPU-kloksnelheid in een 1 GHz en een PowerVR SGX543MP2 dual-core GPU. Ook uitgerust met 512 MB DDR2 RAM ingebouwd in het oudere Apple A5-pakket. Dit is de helft van het beschikbare 1 GB LPDDR2-geheugen in de iPad 4 die tegelijk met de iPad mini is uitgebracht. Het is ook de chip die wordt gebruikt in de stopgezette iPad 2. Dat betekent dat het apparaat moeite heeft om de nieuwste 3D-games met hoge intensiteit bij te houden.

Beeldscherm en camera – Alle iPad mini’s hebben een 7,9-inch LED-verlicht Multi-Touch-scherm. De eerste generatie biedt echter een respectabele resolutie van 1024 x 768 pixels bij 163 ppi. Alle iPad mini’s hebben ook zowel een 1,2 MP fotocamera, 720p camera aan de voorkant om met vrienden te praten via de exclusieve FaceTime-app, en een 1080p HD camera voor fotocamera’s en video met 5x digitale zoom voor het opnemen van HD-video’s. In de eerste tot en met de derde generatie iPad mini’s maakt de naar achteren gerichte iSight-camera foto’s met 5 MP en video’s met 30 fps. En de iPad mini 4 bevat een 8 MP-camera, opnieuw met 30 fps.